Monday, February 11, 2013

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0



Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0


Assalamualaikum..
Comelkan doodle kat atas tu? Yup, tu doodle hasil Encik Alif Ismail! Sekarang ni dia dah upgrade doodle dia jadi lebih comel dan bentuk 3D. Ala-ala kartun di tv tuh. Saya nak doodle buatan Alif Ismail sebab, doodle yang dia buat semua comel-comel. Sebelum ni hanya mampu tengok je doodle yang dia buat untuk orang lain yang request. Tapi sekarang saya try nak request satu doodle, so that boleh jadi header belog saya nih. Sian je belog saya ni kan?? NAAAKKK!!!
Erm, saya nak doodle bermata coklat. Sebab mata saya pun coklat. Hihi :P

Doakan saya supaya dapat doodle comel free ni yer! Kepada anda yang nak doodle free, meh la join dengan cara klik banner di atas. :)

Sekian, terima kasih.

4 comments:

Alif Ismail said...

salam ziarah sahabat blogger!!

terima kasih di atas permintaan anda, insyaallah alif akan tunaikan seperti yang diminta. rajin2 lah melawat blog alif ismail yea!!

^_^

NURHIDAYAH said...

sama-sama.. terima kasih encik alif ismail! :)

Nur Madihah said...

dari segmen yg sama
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html
oh ye, awk punya komen ada Show word verification la..

NURHIDAYAH said...

nur madihah. yer, sy punya komen mmg ada word verificarion. knp ye? :)