Saturday, February 4, 2012

Pesta Buku :)

Hari ni, awal2 pagi, pukul 9 dah kuar semata-mata nak pegi Pesta Buku yang bertempat di PWTC. Sebab utama nak pegi sana: nak beli Kamus Dewan. Okay, fine! KAMUS DEWAN. Lepas buat satu pusingan dalam tapak pesta buku tu, apa yang Dayah dapat? Hehehe.. Bukannya beli Kamus Dewan, benda lain pulak yang dibeli.. Ish3... Bukan apa, ingatkan kamus dewan kat situ murah sbb hari tu tgk promotion kat Popular, harga kamu dewan dalam RM40++ kalo xsalah. Tapi, tadi, kat sana RM53.. Jadi, cancel beli.. Tunggu musim buka sekolah nnti, mesti ada diskaun lagi kat Popular tym tu Dayah nak pegi beli kat sana. Pasti! Haaa.. tau x, ap yang Dayah beli kat Pesta Buku tu? Tadaaaaaaaaa.....!

Akhirnya Kutemui Cinta-Mu dan badge Ana Muslim :)





First sekali Dayah baca tym selak2 buku Akhirnya Kutemui Cinta-Mu ne, terus Dayah tertarik sebabnya dalam buku ne terdapat kisah2 orang yang terkenal seperti Mike Tyson, dll tentang bagaimana mereka memperoleh Hidayah untuk memeluk Islam. Menarik kan? Haaa.. Dayah nak baca pasne! 

Okay, setakat tu je! Assalamualaikum. :)

6 comments:

Gary Asip said...

dayah tak dapat kupon buku ke?..

STORY OF ME said...

Gary Asip.. x, sbb IPG dh ad elaun. :)

Ainul huda said...

pesta bukusmpai 6 ribulan ni kn??

NURHIDAYAH said...

yup..sampai 6 hari bulan ne.. dtg la.. :)

Ainul huda said...

hehe..ok2!thanx!

NURHIDAYAH said...

sama2.. :)