Saturday, February 19, 2011

PANTUN OH PANTUN

Assalamualaikum..

Here we go again...19 Februari 2011..Pertandingan Pantun peringkat separuh akgir telah diadakan..And i am the one who selected to to this stage..of course with my two fwens..Walaupun kecundang di peringkat semi-final, tapi aq rase bersyukur n epy sangatttt..Nak taw knape? Sebabnye:
1. Ne lah first time aq layak ke peringkat separuh akhir sepanjang aq masok pertandingan pantun.
2. Kawan2 sekelas sanggup bangun awal pada hari Sabtu tu semata-mata nak pergi tgk kami berpantun. Almaklum la kan,sepatutnya dorg bangun lewat hari Sabtu. Pastu bagi sokongan yang tahap meriah giler2..kalo giler pon xsemeriah itu..Haha =)

Siyesly aq ckp, sume yang aq wat time pantun tu, sume nye secara spontan..X plan pon sbelom ne..Especially part "lai2" tu..hahaa...Aq dgar dorang gelak bagai nak rak..Ade aq kesah??Biarla sumbang mambang pon sore aq, sekayu mane pergerakan aq, aq dh try yang paling the best of the best yang aq penah buat sebelum ne.Biarla malu time tu, tp at least, aq dh buat sesuatu tok kmpln ktorg...Evendo ade gak yang men perli2 aq time tu..huhu..Sabaq je la...Aq taw spe aq..N bukan niat aq pon nk menggedik2.Tu just lakonan je tok menghidupkan suasana pantun time tu..Supaya xmembosankan..

Sorry ye tok dak2 Klas PPISMP2E coz kte xberjaya ke final..Maybe next tym i will try harder than this.


Maybe gak aq bukan ditakdirkan untuk melibatkan diri dalam bidang pantun ne..Dengan intonasi aq yang agak kasar tu..Hmmm...Nampaknya, aq prlu mencari bidang apakah yang sesuai untuk aq mengasah bakat yang masih terpendam ne..Cewah..hehe...

i need to discover it..!

FIGHTING !

3 comments:

Cik Leen_Dewi Syifa said...

biar apa org kata..Dayah ttp the best time pntun tu...sbb brani buat....chaiyok2 dayah...jom kita 2 pegi dftr msuk AF..heheh:)

STORY OF ME said...

ehehehe...jum leen~alamak! suda tutp la penyertaan tok AF.ahakz!

as-syifa' said...

JUM af..haha
eh...dodoy kecek kedah la cikit2