Thursday, September 8, 2011

BILA KAMI JADI JUNIOR SEMULA!


Assalamualaikum..What a day...Hari ni dah masuk empat hari kami jadi junior semula setelah junior-junior dan rakan-rakan batch kami telah pergi ke Putrajaya bagi menjayakan sambutan hari kemerdekaan pada 16 September ni. Ada yang cakap, "sian korg xdpt join.." hihihii.. tak kesian mana pun.. apart from that, kami berasa sangat gembira di sini sebabnya.. cuma kita-2 je yang ada kat IB neh.. waaa~ jahatnye ayat.. hahaha.. xdela.. gurau je... sebenarnya..tak payah la nak kesiankan kitorg..kitorg having fun here..boleh siapkan assignment..luangkan masa ngn kengkawan sekelas..buat jamuan aidilfitri..SANGAT BEST!
Tapi..terasa kosong jugak la bila korg-2 tak de..tambah pulak dengan cnior sem 2 berPBS.. sunyi je asrama.. kawasan IB pun lengang.. takpe..sabar~have fun dulu dalam masa yang ada ni..hehee..Mai kita tgok gamba jamuan aidilfitri kelas kami naaa~ :


kuih raya

rajin angkat air dari kantin

mai amek kuih raya mai

nyum nyum~


Makanan-makanan untuk jamuan tu kami bawa dari rumah..ada kuih dari Sabah, Sarawak, dan Semenanjung. Itulah erti kegembiraan yang sebenar bila kami sebagai warga PPISMP3E saling berkongsi budaya dan makanan masing-masing bersama rakan-rakan sekelas. Syukur sebab dapat masuk ke IB dan berkenalan dengan mereka. =)
Terima kasih kepada yang telah membelanjakan air untuk kami..^^ tak tercekik ketua kelas kami makan kuih raya..:P

No comments: